Termeni și condiții

1. DISPOZIȚII GENERALE

Site-ul www.casavitis.ro apartine SC CASA VITIS SRL, persoana juridica romana, cu sediul în București sectorul 1, Str. GHEORGHE BRĂTIANU 44, cu numar de ordine  J40/11047/2016, CUI: 36440207. 

Prezentii termeni si conditii se refera la site-ul www.casavitis.ro si se adreseaza, sunt aplicabile si sunt obligatorii oricarei persoane (denumita in continuare si „utilizatorul” sau „cumparatorul” sau „clientul”) care acceseaza acest site.

Prin accesarea acestui site si/sau a oricarei pagini de pe site si/sau prin accesarea si/sau folosirea in orice mod a oricarei informatii de pe site, indiferent de modalitatea de accesare si/sau folosire, si/sau prin exprimarea oricarei intentii de achizitionare a oricaror bunuri si/sau prin achizitionarea oricaror bunuri, dumneavoastra (utilizatorul) sunteti de acord cu si acceptati sa fiti legati de si sa vi se aplice toti termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, care au valoare contractuala si se vor aplica ca si un contract intre dumneavoastra (utilizatorul) si CASA VITIS SRL. Daca nu sunteti de acord cu, daca nu doriti sa respectati in totalitate, daca nu intelegeti sau daca nu doriti sa fiti tinut(i) de termenii si conditiile prezentati in/pe acest site, va rugam sa nu utilizati in nici un fel si in nici un mod acest site.

Prezentii termeni si conditii stabilesc termenii si conditiile de accesare si utilizare a site-ului www.casavitis.ro precum si termenii si conditiile generale de achizitionare a bunurilor care sunt prezentate pe site.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Casavitis.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

  • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
  • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
  • Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru indisponibilitatile de stoc din partea furnizorilor acestuia.

Magazinul CASAVITIS.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a comanda produse si de a trimite sau posta informatii pe site-ul www.casavitis.ro . În acest sens inainte de finalizarea comenzii Cumparatorul trebuie sa confirme ca are peste 18 ani.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

Eticheta si imaginea produsului sunt cu titlu informativ. Producatorul poate schimba eticheta produsului iar Vanzatorul nu este obligat sa anunte Cumparatorului acest lucru. Cu toate acestea facem eforturi sustinute pentru a tine toate produsele in forma corecta si completa.

Anul prezent pe eticheta, atata timp cat el nu este prevazut in denumirea produsului, este pur informativ, produsul livrat este cel aflat pe stoc la momentul comenzii.

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

3. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale

 

4. RETURNAREA PRODUSELOR

În conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul, doar cu plata taxelor postale de returnare, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

In cazul in care Cumparatorul renunta la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returneze produsul exact in starea in care i-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit (fara ca sticlele sa fi fost desfacute), insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. În cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, Cumparatorul nu are dreptul sa solicite rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC CASA VITIS SRL, pe cheltuiala exclusiva a Cumparatorului. Rambursarea pretului catre Cumparator nu se va face inainte de primirea produsului si confirmarea emisa de S.C. CASA VITIS S.R.L. ca acesta este in ambalajul original, nefolosit (sticla nefiind desfacuta), insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si fara ca eticheta sa fie deteriorata.

 

5. GARANȚII

Produsele comercializate de catre site-ul www.casavitis.ro, beneficiaza de conditii de garantie (acolo unde este cazul) conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Toate produsele comercializate de Vanzator pot fi insotite de certificate de calitate si conformitate, la solicitarea Cumparatorului.

 

6. LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. (intre 24 si 72 h de la plasarea comenzii)


Costurile de livrare:

1.1 Pentru colete cu o greutate mai mica de 8 kg:
  • GRATUIT pentru comenzi de peste 190 lei
  • 24 lei livrare națională în aria de acoperire TNT, pentru comenzi mai mici de 190 lei 
  • 22 lei livrare în zona București – Ilfov, pentru comenzi mai mici de 190 lei

1.2. Pentru colete cu o greutate mai mare de 8 kg:

Se percepe un cost suplimentar de 1,2 lei/kg.

Aceste costuri se vor adăuga ulterior la documentele de plata

În conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.casavitis.ro este de maxim 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.
În cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, S.C. Casa Vitis S.R.L. se obliga sa trimita produsele comandate in 2 zile de la data in care au fost virati banii in contul specificat de Vanzator. În cazul neindeplinirii acestei obligatii, Vanzatorul va returna suma in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar al Cumparatorului, cu exceptia cazului in care Cumparatorul este de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin telefon sau e-mail.

Depunem eforturi sustinute pentru integrarea a cat mai multe solutii de livrare, alegerea celei mai bune optiuni fiind la latitudinea Clientului.

În cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, www.casavitis.ro  va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu dvs. pentru definitivarea comenzii. În cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Valoarea finala a transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator dar va fi adusa la cunostiinta Cumparatorului in momentul plasarii comenzii. Acceptarea comenzii inseamna acceptarea costului de transport si al costului bunurilor solicitate.

 

7. TRANSPORT - AMBALARE

În afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. In acest sens, in anumite cazuri si pentru anumite comenzi speciale, este posibil sa apara costuri suplimentare de ambalare, ce vor fi communicate Clientului inainte de trimiterea marfurilor.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.

 

8. CONDITII DE PLATA

Pe CasaVitis.ro puteți alege una din următoarele variante de plata:

1. Plata online (prin Viva Wallet)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condițîi de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și încriptate.

Viva Wallet oferă servicii gratuite dețînătorilor de card care dețîn un card bancar emis în România (domestic sau internaţional). Orice dețînător de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru.

Pentru efectuarea plății veti introduce numărul cardului, dată expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura). 

2. Transfer bancar (ordin de plata)

După trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare si datele care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se va face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, va rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.

3. Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

 

 

 

 

Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani" confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!