Detalii Plată

CONDITII DE PLATA

Pe CasaVitis.ro puteți alege una din următoarele variante de plata:

1. Plata online (prin Viva Wallet)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condițîi de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și încriptate.

Viva Wallet oferă servicii gratuite dețînătorilor de card care dețîn un card bancar emis în România (domestic sau internaţional). Orice dețînător de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale românești în condițiile în care banca emitentă îi permite acest lucru.

Pentru efectuarea plății veti introduce numărul cardului, dată expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura). 

2. Transfer bancar (ordin de plata)

După trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare si datele care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se va face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, va rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.

3. Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

 

Închide (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani" confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!